Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Zevkinize Uygun Yatak Odası Modelleri

07-03-2023 10:51
Zevkinize Uygun Yatak Odası Modelleri
Sadece uyumak için tercih edilen  yatak odaları yerlerini, uyku öncesi rutinlerin keyifle tamamlanacağı ve zaman geçirmekten keyif alınacağı mekânlara bırakıyor. İhtiyaçlar ve estetik beklentiler doğrultusunda tercih edilen yatak odası takımı modelleri sayesinde uyku deneyimini artırmak ve adım atıldığında mutluluk hissedilen alanlar yaratmak kolaylaşıyor. Hekahome'un yatak odası kategorisinde birbirinden şık, konfor sunan fonksiyonel ürünleri bulabilir, farklılaşan yatak odası takımı fiyatları arasından bütçenize uygun seçimler yapabilirsiniz.
 
Konforla desteklenen ve her an keyifle zaman geçirilen bir dekorasyona imza atmak hayat kalitesini yükseltiyor. Evlerin her bölümü özenli, doğrulukla yapılan dekorasyon seçimleri ile fark yaratan bir görünüme bürünebilirken yatak odası tasarımı sahip olduğu önemle ayrı bir yerde konumlanıyor. Yatak odası modelleri ve yatak odası için tercih edilen mobilya çeşitleri son derece geniş bir yelpazede sunuluyor. 
 
Yatak odası takımı dahilinde birbirini tamamlayan çift kişilik yatak, yatak odası konsol, yatak baza başlık, gardırop ve çekmeceli şifonyer gibi mobilyalar bir arada satın alınabilirken baza modelleri, yataklar ve komodinler ayrı ayrı da tercih edilebiliyor. Takımların sağladığı uyumu isteyenler de kişisel beğenilerini yatak odalarına yansıtmayı tercih edenler de hedeflediği dekorasyon etkisini böylelikle elde edebiliyor.
 
Yatak odası dekorasyonu için yatak, şifonyer, komodin, gardırop ve dolap modelleri seçimi çok önemli olsa da yatak odası tekstili ürünlerinin etkisinin de göz ardı edilmemesi gerek. Uyku konforunu artıran, özel hissettiren, dekorasyonu tamamlarken aynı zamanda dekorasyonun yıldızı olabilen yatak odası tekstili ürünleri de Hekahome güvencesi ile temin edilebiliyor. Konfor beklentisinin yüksek olduğu alanlardan olan yatak odanız için uygun yatak odası takımı fiyatları Hekahome'da sizleri bekliyor.

 
Zevkinize Uygun Yatak Odası Modelleri 

Yatak odası takımı seçimi sırasında beklentileri ve kişisel zevkleri göz önünde bulundurmak uzun süreli memnuniyeti garantiliyor. Günün yorgunluğu atılırken yeni güne iyi bir şekilde hazırlanmak için yatak odası takımı tercihinin; kalite, konfor ve tasarım kriterleri göz önünde bulundurularak yapılması gerekiyor. Böylece tatmin edici bir dekoratif etki, ideal hareket alanı ve konfor gibi faydalar eş zamanlı yaşanabiliyor.
 
Avangart yatak odalarına talep son derece yüksek olurken modern yatak odası modelleri her zamanki popülerliğini koruyor. Klasik yatak odalarında aynalı şifonyerler sıklıkla tercih edilirken daha minimal tercihler yapanlar komodin modellerine de yoğun ilgi gösteriyor. Kapak sayıları, tasarımları ve renkleri değişebilen gardırop modelleri yatak odasında düzen oluşturulmasını kolaylaştırıyor. Depolama alanlarına ihtiyacı olanların bazalı yatak modellerine yönelmeleri, konforu maksimize ediyor.
 
Yatak odası ile ilgili beklentilerin kişisel nitelik taşıması, farklı zevklere hitap eden ve fonksiyonel bazda da çeşitlenebilen modellerin ortaya çıkmasının temel nedeni. Bu çeşitlilik nokta atışı seçimler yapılabilmesini sağlarken yatak odası takımı fiyatları geniş bir yelpazede sunulabiliyor. Hekahome evinizin tüm ihtiyaçlarında olduğu gibi uygun yatak odası fiyatları ile avantajlarınızı artırıyor.

 
Uyku Dostu Yataklar

Uyku, genel sağlığımız ve zindeliğimiz için hayati öneme sahip bir süreçtir. Yeterince uyumak üretkenlik ve zihinsel konsantrasyon için olduğu kadar bağışıklık siteminin etkinliği ve enerji seviyesi üzerinde de etkilidir. Yeterince uyunmadığında hafıza etkilenebilir, verimlilik düşebilir, enerji seviyesi azalabilir, bağışıklık sistemi zarar gördüğünden hastalıklar ortaya çıkabilir. Her ne kadar uyku süresi önemli olsa da uyku kalitesi de uykunun tüm faydalarını deneyimlemede söz sahibidir.
 
Uyku kalitesini artıran birçok farklı değişken olduğu bilinmektedir. Bu değişkenlerden biri de konfordur. Uyku kalitesinin artırılması için konfor dendiğinde ise akıllara ilk olarak tek ve çift kişilik yatak modelleri gelir. Yatak seçimi yapılırken yeterli hareket alanına sahip olunması öncelikli konfor kriterlerinden olsa da uyku dostu yatakların sundukları farklı özellikler vardır ve bu özellikler uyku kalitesi üzerinde doğrudan etkilidir.
 
Yatakların eski ya da yeni olması sağlığı doğrudan etkiler. Eski yataklarda alerjik reaksiyonları tetikleyerek yaşam kalitesini düşüren toz akarlarına rastlama sıklığı son derece fazladır. Bu durum solunum yolu hastalıklarına neden olabilir ve yalnızca uyku kalitesini değil yaşam kalitesini de düşürebilir. 
 
Yataklar yeterince konforlu olmadıklarında uzanır pozisyondayken iskelet sisteminin rahat etmesini sağlayamazlar ve omurgadaki doğal kavisi destekleyemediklerinden sırt ağrısının nedenine dönüşebilirler. Aynı zamanda çok sert olmaları halinde eklem ağrılarının oluşumunu da tetikleyebilirler. Tüm bu unsurlar uyku dostu yatakların seçimi sırasında gerekli kriterleri ortaya koyarlar. Yatak seçiminin doğru yapılması mükemmel bir uykunun ardındaki sırra dönüşebilir.

 
Ortopedik Yataklar: Maksimum Konfor, Maksimum Uyku Kalitesi

Uzanırken omurga üzerindeki baskıyı minimize etmek amacıyla dizayn edilen ortopedik yataklar maksimum konforun ve uyku kalitesinin deneyimlenmesini sağlayabiliyor. Vücut ağırlığının eşit bir şekilde yayılmasını sağlayarak bölgesel ağrı oluşumu ihtimalini azaltan ortopedik yatak modelleri, vücudun ideal pozisyonda kalmasını kolaylaştırarak kan dolaşımının kesintisiz bir şekilde devamlılığına destek olabiliyor.
 
Sundukları bu avantajlar sayesinde ortopedik yatakların tercih edilme oranları son derece fazladır. Yüksek oranda konfor sunmaları sebebiyle uyku dostu yataklar arasında yer alan ortopedik yataklar farklı ölçülere sahip olabilirler. Tercih edilen baza ve karyola ölçülerine uygun olan ortopedik yataklar ile sabahlara dinç ve enerjik başlangıçlar yapmak mümkündür.

 
Tamamen Doğal ve Sağlıklı: Organik Yatak Modelleri

Organik gıdalara ve ürünlere aşinalık kazandığımız bu dönemde uyku sırasında da organik ürünlerin ön plana çıktığı biliniyor. Organik yataklar da bu ürünlerin başında geliyor. Yün, pamuk, deve yünü, doğal ipek, at kılı lateksi gibi malzemeler organik yatak üretiminde de kullanılabiliyor. Organik yatak modelleri aynı zamanda ortopedik yatak özelliği de sergileyebildiğinden seçim sırasında çoklu kriterlerin değerlendirilmesi gerekiyor.

 
Visco Yataklar ile Güne Zinde Başlayın

Uyku kalitesini artıran yatak çeşitleri arasında yer alan Visco yataklar, sundukları gömülme hissi ile en çok tercih edilen yatak modelleri arasında yer alıyor. Ekonomik olduğu kadar rahat bir deneyim sunması ile de ön plana çıkan visco yataklarda elastik katmanlar kullanılıyor. Açık hücreli materyalden üretilmeleri sayesinde hava dolaşımının da ideal oranda olduğu visco yataklar, ortopedik özellikte olabiliyor ve aynı zamanda ölçü bazlı da değişebiliyor.
 
Visco, organik ve ortopedik özelliklere sahip olan yataklar yıkanabilir, çift ya da tek taraflı da olabiliyor. Yaylı olanları yumuşak bir his yaratırken sünger yataklar sünger sertliğine bağlı olarak farklı konfor beklentilerini karşılıyor. Yatakların yerde konumlandırılmaları dekorasyon beklentileri ve sağlık için her zaman ideal olmadığından yatak ve baza karyola modellerinin eş zamanlı değerlendirilmeleri önem taşıyor.

 
Bazalar & Karyolalar

Baza, baza başlık yatak, baza başlık ve tek başına baza başlığı gibi ürünlerin satışa sunulduğu Hekahome baza kategorisinde farklı ihtiyaçlara yanıt veren bazaları; karyola kategorisinde ise bazalı ya da bazasız özelliklere sahip karyola çeşitlerini keşfedebilirsiniz. Masif ahşap, MDF, ahşap ve metal gibi farklı materyallerden üretilebilen baza ve karyola modelleri arasında siz de Hekahome çeşitliliğinden yararlanarak seçim yapabilir, ihtiyaçlarınızı eksiksiz olarak karşılayabilirsiniz.

 
Bazalı ve Bazasız Karyolalar ile İhtiyaçlarınız Eksiksiz Karşılanıyor

Bazasız karyolalar yaygın olarak kullanılsa da son yıllarda artan depolama ihtiyaçları göz önünde bulundurularak bazalı karyola modellerinde de belirgin bir çeşitlenme meydana gelmiştir. Bazasız karyolalar alt kısımlarının temizlenmesi sürecinde konfor sunmaları ve ferah bir dekoratif etki elde etmeyi sağlamaları ile ön plana çıkarlar. Bazalı modeller yazlık kışlık kıyafetlerin, kullanılmayan yatak örtüsü ve yorgan gibi tekstil ürünlerinin saklanması için ideal özellik taşımaktadırlar.  

 
Depolama Alanları ile Konforunuzu Artıran Baza Modelleri

Yatak odasında sahip olunan fazladan depolama alanları mekânlarda düzenli bir görünümü mümkün kılabiliyor ve sağlıklı koşullarda titizlik gerektiren eşyaların saklanmasını sağlayabiliyor. Tekli ya da çiftli olarak konumlandırılan saklama alanları ile konforlu bir deneyim sunan baza modelleri kısıtlı alanlar kadar büyük alanlara sahip yatak odalarında da ön plana çıkıyor. Dayanıklı malzemelerden farklı tasarımlar doğrultusunda sunulan yatak bazası fonksiyonel seçimlerin başında geliyor.

 
Çok Kullanışlı Gardıroplar



Yatak odaları aynı zamanda giyinme alanları olma işlevine de sahip. Kıyafetlerin düzenli ve özenli bir şekilde saklandığı gardırop ve dolap modelleri bu anlamda son derece konforlu bir etki sağlıyor. Farklı türdeki giyim ürünlerinin düzenli bir şekilde depolanması ve aranılan eşyanın kolay bir şekilde bulunmasını sağlayan gardıroplar farklı tasarımları ile yatak odası dekorasyonunda büyük bir etki yaratabiliyor.
 
Aynalı  gardıroplar evden çıkarken evin en sık ziyaret edilen alanları haline geliyor. Değişebilen sayıdaki kapak ve raf düzenine sahip olan tasarımlar ise büyük bir konfor sunabiliyor. Yatak odası mobilyası dendiğinde akla ilk gelenlerden olan yatak odası dolap çeşitleri ölçü bazlı değişebildiği için tercih edilme süreçlerinde dikkatli olunması gerekiyor. Yatak odası alanına ve dekorasyon beklentisine uygun yapılan tercihler memnuniyeti garantiliyor.

 
İhtiyacınız Olan Genişlikte Gardıroplar

Yatak odası  gardırop modelleri farklı kapasitelere sahip olacak şekilde üretiliyor. 6 kapaklı, 4 kapaklı, 3 kapaklı ve 2 kapaklı gardırop modelleri arasından seçim yapılırken sahip olunan kıyafet miktarı ve mobilyanın ortaklaşa olarak kullanılacağı kişi sayısının değerlendirilmesi gerekiyor. Elbette bu noktada tercih edilen mobilyanın konumlandırılacağı duvarın genişliği de önemli bir değişken haline gelebiliyor. 
 
Maksimum fonksiyon ve dikkat çekici bir estetik görünüm sunan aynalı, kapaklı ve sürgülü gardırop çeşitleri yatak odalarında duyulan ihtiyacı eksiksiz bir şekilde karşılamayı mümkün kılıyor. Son görünümün kontrol edilebilmesi için dolaplara entegre şekilde gelen aynalar büyük bir pratiklik sunuyor. Sürgülü kapak seçenekleri kolay açılma ve kapanma mekanizmalarıyla ön plana çıkıyor ve bu özellikleri kesintisiz tasarım çizgileri ile birleştiğinde yüksek ölçüde tercih edilebilmelerini sağlıyor.

 
Minimal Dekorasyonun Yıldızı: Kapaksız Gardırop Çeşitleri

Sürdürülebilir yaşam konseptinin benimsenmeye başlamasıyla kapaksız gardırop modelleri giderek daha çok tercih edilir hale gelmiştir. Minimal yaşam standartları oluşturanlar tasarımsal detaylarda da minimalliğe yöneldiğinden sade ve kapaksız gardırop tasarımları çoğaldı. Siz de yatak odanızda düzenin hâkim olduğu minimal bir etki yaratmak istiyorsanız tasarımlarında sadeliğin iddiasını barındıran kapaksız gardıroplara yönelebilirsiniz. 

 
Birbirinden Şık Şifonyerler

Yatak odası  şifonyerleri hem dekoratif katkıları hem de depolama ihtiyaçlarına verdikleri efektif yanıtla yatak odası takımlarının vazgeçilmezlerinden oluyor. Ahşap şifonyer ve aynalı şifonyer modelleri en dar alanlara dahi ferah bir görünüm kazandırabilirken dekorasyon amaçlı konumlandırılan eşyaların etkisini artırıyor. 
 
Bireysel ihtiyaçlar doğrultusunda 6 çekmeceli şifonyer ve 8 çekmeceli şifonyer modellerinin önceliklendirilmesi mümkün. Kapasitelerinin ve ölçülerinin değişebilmesi yatak odası gardırop ürünleri ile aynalı şifonyer modelleri kullanım tercihini artırıyor. 

 
Çekmeceli Şifonyer Düzeninizi Kurun

Farklı sayıda çekmecelere sahip olan şifonyer modelleri bireysel düzen kurma beklentisine yanıt sunan özellikleri ile ön plana çıkıyor. Her bir çekmecede farklı tür eşyaların saklanabilmesi istenilen eşyaya erişimin daha konforlu olmasını sağlıyor. Kulp yapıları kadar tasarımları da değişebilen çekmeceli şifonyer modelleri modern, avangart, rustik ve klasik çizgilere sahip olabiliyor.

 
Aynalı Şifonyer Modelleri ile Makyaj Alanları Yaratın




Aynalı  şifonyer modelleri gün içerisinde makyaj yapan ve bu deneyimi iyileştirmek isteyenlerin öncelikli tercihlerinden. Vurgu aydınlatma amacıyla aynalı şifonyerlere entegre edilebilen LED lambalarla makyaj yapmak konforlu bir deneyime dönüşüyor. Büyüteç etkili aynaların konumlandırılması ile makyaj yaparken detaylı bir görüntüye ulaşmak isteyenler de aynalı şifonyer konforundan vazgeçemiyor.  

 
Yatak Odası Dekorasyonuna Estetik Bir Dokunuş İçin: Şifonyer Modelleri

Çekmeceli, aynalı, kapaklı ve raflı modelleri ile yatak odası dekorasyonunun vazgeçilmezleri arasında yer alan şifonyer modelleri sundukları fonksiyonellikle hayatı kolaylaştırıyor. Makyaj masası olarak kullanılmaları ve depolama alanı sunmaları gibi çeşitli faydalar sağlayan şifonyerler farklı genişlik ve yükseklikte imal edilebiliyor. Yatak odası takımı içerisinde ya da tek başına satışa sunulan bu mobilyalar çeşitli renk seçenekleri ile dekorasyona damga vuruyor.
 
Komodin Modelleri




Genellikle yatakların iki yanında konumlandırılan, çekmeceli veya raflı olabilen komodin modelleri hem dekorasyonun en şık tamamlayıcılarından hem de ortam konforunu artıranlardan. Özel eşyaların tutulması için ideal nitelik taşıyan tasarımları, komodin şifonyer tercihi arasında kalanların  komodinler özelinde yoğunlaşmasının nedenlerinden. Dekorasyonu tamamlayıcı etkileri ve uyku öncesi ritüel oluşturmak için abajur modellerinin konumlandırılmasını sağlamaları komodinlerin ön plana çıkan özelliklerinden yalnızca bazıları.

 
Komodin Modelleri ile Özel Saklama Alanları

Yatakta yatarken kolay bir şekilde erişilebilen komodinler hem abajur gibi okuma yapılmasını sağlayan aydınlatma aksesuarlarına erişimi kolaylaştırıyor hem de çekmece ve raf gibi kısımlarında cep telefonu, şarj aleti, tablet gibi elektronik eşyaların konumlandırılmasını kolaylaştırıyor. Kişiye özel saklama alanları sunmaları komodin tercihinde önemli bir rol oynuyor. Bunun yanı sıra estetik özellikleri ile de ön plana çıktıklarından, komodinler hem yatak odası takımı içerisinde hem de ayrı olarak satışa sunulabiliyor.
 
Yeterli alana sahip yatak odalarında şifonyer ve  komodin kullanımı eş zamanlı gerçekleşiyor. Böylece dekorasyonda işlevsel ve birbirini tamamlayan tercihler eş zamanlı yapılabiliyor. Tasarımları eklektik dekorasyon trendleri doğrultusunda da hâkim dekorasyon tarzı doğrultusunda da yapılabildiğinden komodin modelleri büyük bir çeşitlilikle sunuluyor.

 
Tüm Yatak Odası Tekstil Ürünleri

Uyku konforunu artıran nevresim takımları, yatakları çevresel faktörlerin etkisinden korurken dekorasyonu tamamlayan yatak örtüleri, mevsim geçişlerinin vazgeçilmesi olan pike takımları ve soğuk kış günlerinde büyük konfor sunan battaniye çeşitleri Hekahome'un yatak odası tekstili ürünleri içerisinde yer alıyor. Tüm ihtiyaçlarınıza yanıt veren model çeşitlilikleri ile estetik beklentileri karşılarken konfor sunan yatak odası tekstili ürünleri fiyatları da geniş bir aralıkta sunuluyor. 
 
Siz de Hekahome farkıyla konforlu ve estetik seçimler yapabilir, uyku konforunuzu artıran ürünlerle yatak odanızı evin en keyifli bölümü haline getirebilirsiniz.

 
Yatak Odası Takımında Neler Var?

Yatak odası takımları, yatak odası modelleri gibi çeşitli konseptlerde sunuluyor. Yatak bazası, kıyafet dolabı, perde, avize, şifonyer, tekstil ürünleri, komodin gibi eşyalara ev sahipliği yapan yatak odası takımları temin edilirken ihtiyaçların ve beklentilerin doğru şekilde belirlenmesi gerekiyor.

 
Yatak Odası Alırken Nelere Dikkat Edilmeli?

Yatak odası alırken yatak odası olarak kullanılacak olan alan, mobilya ölçülerinin belirlenmesi adına kritik bir öneme sahip. Ek olarak şifonyer ve komodin ihtiyaçlarının değerlendirilmesi, dekorasyon tercihlerinin göz önünde bulundurulması da yatak odası takımı seçimi sırasında önemli gerekliliklere dönüşüyor.

 
Yatak Odası Nasıl Dizayn Edilir?

Yatak odası dizaynı alan ölçüleri, elde edilmek istenen dekorasyon etkisi gibi unsurlar doğrultusunda değişebiliyor. Konforun maksimize edilmesi için yatak odasında geçirilmek istenen vakitlerin içeriğinin belirlenmesi gerekiyor. Böylece uyku öncesi kitap okuma ya da televizyon izleme isteklerinin en verimli şekilde karşılanması mümkün olabiliyor.

 
Yatak Odası Hangi Renk Olmalı?

Yatak odasında kullanılabilecek renklerin bir sınırı yok. Renk seçimi sırasında kişisel beklentilerin ve beğenilerin önceliklendirilmesi son derece önemli. İdeal olarak değerlendirilen renk önerileri beklentilerle uyuşmadığında hedeflenen etkiyi sağlayamayabiliyor. Genel olarak küçük alanlarda açık renkler, mekânların ferah bir etkiye sahip olmasını sağlayacağı için yoğun şekilde tercih ediliyor.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.