Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Yatak Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

29-11-2022 14:09
Yatak Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Ortopedik Yatak Nasıl Anlaşılır?

Ortopedik yataklar, çeşitli omurga sorunları çeken ve bu sorunlardan uzaklaşmak isteyenler için önerilir. Özellikle omurga sırt ve boyun ağrıları yaşayan kişiler için uzmanlar tarafından ortopedik yatak kullanılması önerilmektedir. Ortopedik yataklar da bel ve omurgaya destek olan ve bu bölgelere rahatlık sunarak ağrıların azaltılmasını sağladığı bilinmektedir. Piyasada ortopedik yatak altında bir çok yatak satılmaktadır. Ortopedik yataklar kişiye özeldir. Bunun için ortopedik yatağın özelliklerini bilmenizi ve kendiniz için en uygun ortopedik yatağı tercih etmenizi öneriyoruz.


Ortopedik Yatak Nedir?

Ortopedik yataklar, bel ve omurgaya destek olan, kas ve eklem ağrılarını azaltan yataklara verilen isimdir. Ortopedik yatağın özel yapısı vücut ağrılarını azaltır, kişilerin sağlıklı ve kaliteli bir uyku uyumasını sağlar. Bel ve sırt bölgenizde geçmeyen bir ağrı varsa, ortopedik yatakları tercih edebilirsiniz.  Hiç bir şikayetiniz olmasa bile kullanacağınız ortopedik yataklar, kas ve kemik konusunda yaşanabilecek sağlık sorunlarının önüne geçip, keyifli ve konforlu bir uyku gerçekleştirmenizi sağlar. Türkiyenin her yerine hizmet veren Hekahome Kurtoğlu mobilya da size uygun ortopedik yatak bulabilirsiniz. İsterseniz bu ortopedik yatağınıza ek olarak yatak-başlık alabilir ve yatak odanıza yeni bir hava katabilrisiniz.

Ortopedik Yatak Özellikleri Nelerdir?

Bir  yatağın ortopedik olduğunu nasıl anlarız;

1) Omurga için en iyisi
Ortopedik yataklar omurgada oluşan baskıyı azaltır ve omurgayı en doğru pozisyonda hizalar

2) Vücüda destek olur
Ortopedik yataklar tüm vücudu kavrar ve destkeler, yatağın içine gömülmeyi engeller. Böylece yatakta rahatca hareket edebilir, her uyku pozisyonunda kesintisiz ve konforlu bir uyku deneyimi sağlarsınız.

3) Vücut ağırlığını eşit şekilde dağıtır
Ortopedik yataklar vücut ağırlığını eşit bir şekilde dağıtarak uyku sırasında lokal ağrıların oluşmasını önler.

4) Kan dolaşımını rahatlatır
Ortopedik yataklar vücut basıncını azaltır ve uyku esnasında vücudun en doğru pozisyonda kalmasını sağlar. Bu dam kan dolaşımını arttırır. Kan dolaşımı hem vücudun hem de beynin yenilenmesini sağlar. Bu da kan dolaşımınızı rahatlatır. Kan dolaşımı hem vücudun hem de beynin yenilenmesini sağlar. Eğer uyku esnasında kan dolaşımı kesintiye uğrarsa, vücut dinlenemez ve ağrılar oluşmaya başlar. 

Seçtiğiniz  yataksaydığımız tüm bu özellikleri içeriyorsa, ortopedik demektir. Yani, ortopedik yataklar beden sağlığı ve rahatlığı için tasarlann yataktır. İnnova yatak, yattığınız da omurganızın desteklendiğini hissettirecektir. Vücudunuzun en sağlıklı şekilde kavrar, size de sağlıklı ve konforlu uykunun tadını çıkarmak kalır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.