Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Uygun Çalışma Ortamı Nasıl Oluşturulur?

28-01-2023 11:21
Uygun Çalışma Ortamı Nasıl Oluşturulur?
Okulların yarı tatile girmesiyle öğrencilerin yeni bir döneme yoğun bir çalışma temposuyla başlaması anlamına geliyor. Çalışma odaları için uygulanabilecek pratik değişiklikler işe koyulmayı sağlayacak önemli bir motivasyon kaynağı olabilir. Çalışma alanımızda da dilediğimiz konforu yakalamak mümkün. Peki bu konforu nasıl sağlayacağız? 

Çalışma alanında çalışma masası, aydınlatma, panolar, sandalye, renkler ve aksesuarların olması size daha konforlu ve çalışma isteği uyandıran bir alan haline gelecektir.


Çalışma Masası 

Çalışma alanın da olması gereken ilk şey tabiki de masadır. Kapaklı, çekmeceli, raf sistemli bir çalışma masası olabileceği gibi sıradan veya daha gösterişli bir dresuar da çalışma masası olarak kullanılabilir. Binlerce seçenek arasında size uygun masayı seçebilirsiniz. Önemli olan masanın geniş olmasıdır. Masanın geniş olması size daha konforlu bir çalışma alanı sunar. Masanın kişinin boyutuna uygun seçilmesi de önemlidir. Dirseklerinizi rahatça koyabileceğiniz. oturduğunuzda karın bölgenizin biraz üstüne denk gelen boyutlarda, ergonomik bir ürün tercih edebilirsiniz.

HekaHome Kurtoğlu Mobilya olarak uygun fiyatı ve size özel tasarımıyla dikkat çeken Manço 2023 Çalışma Masasını öneririz! Tamamlayıcı üst modülleriyle istediğiniz şekilde kişiselleştirebileceğiniz bu masayı kapaklı kitaplık ile birlikte kullanarak eşyalarınızı rahatlıkla organize edebilirsiniz.



Sandalye

Saatlerce hiç kalkmadan çalışmamız gerektiğinde kullandığımız sandalyenin konforlu olması çok önemli.  Bu sebeple boyu ayarlanabilir, bel destekli çalışma sandalyelerini tercih etmenizde fayda var. Çalışma alanınız için kullandığınız mobilyaların kaliteli ve dayanıklı olması da hazırladığınız konforlu alanı uzun yıllar kullanmaya devam etmenizi sağlayacaktır.


Aydınlatma

Çalışma masanızı doğal ışığı en iyi alacak şekilde camı karşınıza alarak konumlandırabilirsiniz. Bu şekilde gün ışığından maksimum fayda sağlamış olursunuz. Gece çalışmayı seven kişilerdenseniz en iyi seçenek masa lambası olacaktır. Masa lambanızı sağ elinizi kullanıyorsanız solunuza, sol elinizi kullanıyorsanız da sağınıza konumlandırarak ışık kaynağınızdan maksimum verim alabilirsiniz.


Renkler

Çalışma alanınızda dikkatinizi toplamanızı sağlayacak renkler kullanmayı deneyebilirsiniz. Örneğin sinir sistemini rahatlatan ve üretimi arttırıcı etkileri olan maviyi duvar, tablo ya da aksesuarlarınızda kullanabilirsiniz. Bir diğer renk ise huzur, uyum ve güven etkisi yaratan yeşildir. Duvar ve dekorasyon ürünlerinde kullanılabileceği gibi bitkilerle de istenen etki sağlanabilir.


Aksesuar

Çalışma odanızı daha modern hale getirecek ve motivasyonunuzu arttıracak bir diğer ayrıntı da aksesuarlardır. Duvarlarınızda sizi harekete geçirecek poster veya mottolar, rahatlamanıza yardımcı olacak tablolar; zaman yönetimi yapabilmek için duvar veya masa saatleri kullanabilirsiniz. Ayrıca baktığınızda size iyi gelecek ve güzel anılarınızı hatırlamanıza yardımcı olacak fotoğraf çerçevelerini de odanızdaki uygun alanlara asabilirsiniz.


Panolar

Çalışma masanızın karşısına ya da yakınına asacağız panolar çok daha organize olmanızı ve önceliklerinizi hatırlamanızı sağlar. Panonuza günlük-haftalık hedefler, mottolar, motive edici fotoğraflar ya da unutmamanız gereken notları asabilirsiniz. Odanızın dekorasyon tarzına ve zevkinize uygun olan metal ya da mantar malzemeli panoyu seçerek hem düzenli hem de daha trend bir çalışma alanına sahip olmanız mümkün.


Hekahome Kurtoğlu Mobilya olarak kampanyada olan çalışma masalarımızı veya odanızı yeniden dekore etmek istiyorsanız genç odası takımlarımıza bakabilirsiniz.

                                
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.