Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Televizyon Üniteleri

24-02-2023 15:51
Televizyon Üniteleri
Kuşkusuz evimizde en çok zaman geçirdiğimiz yer salonumuzdur. Televizyon karşısında geçirdiğimiz saatler en sevdiğimiz zaman dilimleri. Tüm gün koltuğumuza uzanıp televizyon izleyeceğimiz anı iple çekeriz. Diziler, filmler, belgeseller… Peki sevdiğimiz programları izlediğimiz televizyonumuz, dekorasyonumuzu tamamlayan harika bir ünitenin içinde yer almayı haketmiyor mu? Bizce fazlasıyla hakediyor!
Her zevke uygun geniş bir yelpazeye sahip olan, birbirinden şık ve dekoratif TV ünitesi modelleriyle evine şıklık katabileceğin gibi aynı zamanda teknolojik aletlerini de düzenli bir şekilde muhafaza edebilirsin.

TV Sehpası

Minimalist bir dekorasyon tarzına sahipsen; TV sehpası senin için en doğru seçim olabilir. Televizyonun sadece alt kısmında bulunan sehpa ile sade bir etki yaratmanın yanı sıra dekoratif objelerle şıklığa da sahip olabilirsin. Onlarca renk ve model seçeneği olan TV sehpası üzerinde fotoğraf çerçevesinden biblolara, masa saatinden dergilere kadar birçok ince ayrıntıyı bir arada düzen içinde sergileyebilirsin.
 


Küçük TV Ünitesi

Sade ve şık bir TV ünitesine sahip olmak istersen, salonunda fazla yer kaplamayacak küçük TV ünitelerini tavsiye ederiz. Alt sehpanın yanı sıra, üstünde ya da yan tarafında raflara sahip olan üniteler dekorasyonun için de güzel bir detay.
 

Rustik Stil TV Ünitesi

Dekorasyonda rustik dokunuşlar, zamansız stil anlayışlarından biri. Rustik stildeki  TV ünitelerini dekoratif objelerle ve kitaplarla tamamlayarak sıcak ve doğal bir etki yaratabilirsin.
 


TV sehpaları ve Televizyon ünitelerinden farklı stilleri keşfetmek için Hekahome.com‘a göz atabilirsin.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.