Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

SON YILLARIN TRENDİ TAY TÜYÜ KUMAŞA DAİR HER ŞEY

27-02-2023 17:51
SON YILLARIN TRENDİ TAY TÜYÜ KUMAŞA DAİR HER ŞEY

Son yıllarda oldukça revaçta olan kumaşlardan birisi de tay tüyü kumaşlardır. Bu kadar tercih edilmesinin en büyük nedenleri ise ışığı geçirmemeleri ve dayanıklı oluşlarıdır. Çeşitli kullanım türleri olan bu kumaşın ilk akla gelen kullanım yerleri ise koltuk kaplama, halı ve koltuk örtüsüdür. Bu kadarla sınırlı kaldığını sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Yapı bakımından uygunluğu sayesinde perde ve ev tekstilinde de oldukça tercih edilmektedir. Her şey derken gerçekten her şeyin içinde var olan bu kumaş tipi aynı zamanda cüzdan, çanta ve abajur gibi ürünlerde de kullanılmaktadır.

Tay Tüyü Koltuklar Nasıl Silinebilir?

Kumaşın rahatlığını silinebilme kolaylığından anlayabilirsiniz. Kol gücünüzü çok zorlamanıza gerek olmadan bezi koltuk zeminine sertçe sürtmenize gerek yoktur. Nemli bezi bastırıp kaldırdığınızda leke geçmiyorsa kumaş yönünde hareket doğrultusunda silmeniz gerekir. Bezinizin pürüzsüz olmasına dikkat edin. Pürüzsüz nemli bir bezle silinen tay tüyü koltukta herhangi bir deformasyon meydana gelmez.

Lekeler Nasıl Temizlenir?

Kumaşa dökülen lekenin türü de önemlidir. Dökülen ürün tanecikli bir yapıya sahip ise ilk yapılacak şey tortusunun alınmasıdır. Eğer tortu alınmadan silinirse kumaşta zarara yol açacaktır. Tortuların alınması durumunda yukarıda bahsettiğimiz gibi nemli bezle bastırarak temizleme işlemini tercih edebilirsiniz. Bu kumaş türünde temizlik malzemesi olarak ilk tercih edeceğiniz doğal içerikli ürünler olmalıdır.

Koltuk takımlarımız rahat silinebilir özelliktedir. Koltuğunuza dökülen lekenin
artık  koltuktan çıkmayacak diye telaşlanmayın. Hekahome'un koltuk takımlarına siz de sahip olun ve bu telaştan kurtulun. Hekahome mobilya fırsatlarını kaçırmayın!!

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.