Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Online Mobilya Satışı [2022]

15-04-2021 15:22
Online Mobilya Satışı [2022]

Online Mobilya Satış ve Online Mobilya Satış Siteleri

Online mobilya satışı artık çok fazla ve pek çok firma bunu müşterilerine sunuyor. E-ticaretin yaygınlaşması ile ürünleri internetten almak isteyen müşteriler artıyor. Online Pazar Yerleri mobilya satışı yapılmasına olanak veriyor. Ama asıl mesele hangi online mobilya mağazasından almak gerektiğidir. Sonuçta ürünü denemeden, dokunmadan almak zordur. Çünkü mobilya denenerek alınan bir üründür. İşte burada canlı destek ile video görüşme yaparak ürünleri birebir görme şansı veriyoruz. Ürünlerimizi isterseniz mağazamızda canlı görebilirsiniz. 
 
Pek çok firma online satış yanında mağazacılık yapmıyor. Bizim Ankara ve Kırıkkale'de 8 mağazamız vardır. Mağazalarımızdan ürünleri görebilirsiniz. hekahome.com olarak yıllardır online mobilya mağazacılığını sürdürmekteyiz. Beğendiğiniz ürünü Türkiye'nin her iline gönderim yapmaktayız. Ürünlerimiz 2 yıl garantilidir. 15 günlük cayma süreniz geçerlidir. Mobilya ürünlerimizde en tarz tasarımları sizin için sunmaktayız.
 
Online Mobilya siteleri araştırıyorsanız, hekahome.com ile doğru adrestesiniz. Pek çok online mobilya sitesi ciddi şikayet almaktadır. Bizim şikayet oranımız düşüktür. Çünkü müşteri memnuniyetini ön planda tutarız. 
 

Mobilyada Güvenli Ödeme Nedir?

Sanal post işlemlerimizde güvenilir bir marka olan paytr ile çalışmaktayız. Kredi kartından çekim yapıldıktan sonraki süreçte ürünleriniz anında hazırlanmaya başlanır. Canlı destek ile görüşüp sipariş bölümünü sorgulatabilirsiniz. Sipariş verdiğinizde müşteri temsilcimiz sözleşmenizi hazırlar ve tarafınıza gönderir. Bu sayede huzurla alışverişinizi yapabilirsiniz. Ayrıca ürünleri havale yöntemi ile satın alabilirsiniz. Ürün siparişi verdikten sonra ödeme yaptığınızda ürünler sipariş bölümü tarafından onaylanarak size gönderilir. Her ürünün belli bir üretim süresi vardır. Bazı ürünlerimiz ise bir günde teslim yapılmaktadır. Online alışverişin güçlü ismi hekahome.com kurtoğlu mobilya markasıdır. 54 yıllık Ankara Siteler Mobilya firmasıdır. 
 
Hekahome.com mobilden veya bilgisayardan girip siparişinizi oluşturabilirsiniz. Canlı destekten görüşüp destek alabilirsiniz. Hiç bir şekilde çekinceniz olmamalıdır. 54 yıllık güvenilir bir firmayız. Arçelik bayisi ve Altus Anadolu dağıtıcısıdır Firmamız.
 
Ürünleri kredi yöntemi ile almak için canlı destek ile görüşmeniz gerekmektedir. 
 
Online Düğün Paketi almak istiyorsanız iç mimarlarımızdan ve satış ekibimizden destek alabilirsiniz. Canlı destekle görüşmeniz yeterlidir. Koltuk takımları, Yemek odaları, Yatak Odaları ve Mobilya ürünleri ile hekahome.com dan vazgeçemeyeceksiniz.
 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.