Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Mobilya Hakkında Bilmeniz Gerekenler

15-04-2021 17:17
Mobilya Hakkında Bilmeniz Gerekenler
Mobilya; hem ofis hem de ev yaşamında sıklıkla kullanılan ürün gruplarıdır. Kişiler, tarzına göre seçim yaparlar. Mobilya seçimleri yaşam alanınızı belirleyen önemli ürünlerdir. Bu yüzden hem model, hem renk olarak seçimlere özen gösterilmesinde fayda var.
 
Kişilerin yaşamında hem psikolojik olarak hem de fiziksel olarak etkileri bulunmaktadır. Psikolojik olarak etkisi, kişiyi daha rahat hissetmesini sağlar. Fiziksel olarak da kişilere daha rahat bir yaşam alanı sunar. Mobilya seçimlerinde mimarlara danışarak daha tasarımsal bir alan sunulabilir.
 

Avangarde mobilya:

Avangart, kelime anlamı olarak sıra dışı ve gösterişli anlamını taşır. Şıklığı ve gösterişi seven kişiler için oldukça uygun bir ürün. Ev yaşamınızın her alanında kullanacağınız bu ürün grubu ile evinizin ihtişamı 1 tık daha artacağını söyleyebiliriz. Elbette avangarde mobilya seçenlerin kullanacağı dekor ürünler, halı ve perdeler de mobilyaya uyum, içerisinde olmalıdır. Avangart mobilyalar, diğer mobilya modellerine göre biraz daha fazla fiyatta olsa da kişilerin bütçesini zorlayacak tarzda değildir.
 

Modern Mobilya:

Evlerine şık bir hava katmak isteyenlerin sıklıkla tercih ettiği ürün gruplarındandır. Her kesime ve her eve uyacak modelleri heka home mağazalarında kolaylıkla bulabilirsiniz. Modern mobilya içerisinde modern köşe takımı, modern yatak odası alarak konseptli olarak kullanabilirsiniz. Mobilya seçimlerinizde ince detay ve dekoratif ürün sevenlerdenseniz, bu ürün grubu tam size göre olduğunu söyleyebiliriz.
 

Chester Mobilya:

Chester mobilya, kişilerin en çok tercih ettiği ürün grupları arasında olduğunu söyleyebiliriz. Her tarza ve her eve uyum sağlayan chester mobilya grubunu heka home mağazalarında kolaylıkla bulabilirsiniz. Koltuk takımı almak isteyenler için chester koltuk takımı ve chester köşe takımları oldukça uygun fiyata heka Home mağazalarında bulabilirsiniz.
 

Ahşap Mobilya:

Biliriz ki ahşap severler için mobilya seçimi çok özeldir. Evlerinin her bir köşesini ahşap ürünler ve objelerle süslemeye bayılırlar. Şimdiden ahşap kokusunu hisseder gibisiniz değil mi? Ahşap severlere özel mobilya grubunda ahşap yemek odası takımı ve ahşap yatak odası takımları yer almakta. Bu ürünler ile evlerinize elegan bir hava katabilirsiniz.  Ahşap mobilyaları ofis alanında da kullanabilirsiniz. Ahşabın verdiği huzuru şimdiden duyar gibiyiz.
 

Dekorasyon Önerileri Mobilya için

Mobilya seçiminin önemli olduğu kadar onları dekore etmek de önemlidir. Çünkü, mobilya ne kadar doğru seçilirse seçilen yapılan yanlış dekorasyonlar sonucunda sonuç hüsran olabiliyor. Mobilyanın mağazada gördüğünüz gibi durmaması ve size istediği havayı katmaması ilk sebebi olabilir. 2. sebebi ise yanlış dekorasyon ve mobilya seçiminin analiz yapılmadan alınması diyebiliriz. Örneğin, ev ölçülerinize uygun olmaması sonucunda istediğiniz görüntüyü yakalayamayabilirsiniz.
 
Aldığınız mobilya ile kullanılan perde ve halının uyum içerisinde olması da önemli bir detaydır. Bunun için kararsız kaldıysanız, mobilya aldığınız mağazadan halı konusunda öenri alabilirsiniz.
 
Ev içerisinde kullandığınız objelere de dikkat etmelisiniz. Örneğin, avangart mobilya seçimi yaptıysanız kullanacağınız objelerin daha minimal ve sade olması gerekir. Kullandığınız mobilya yeteri kadar ihtişamlı olduğu için göz yormaması gerekir.
 
Mobilya seçimlerinizi uzun vadeye yaymak da yarar vardır. Mağazadan tasarım ve mimari destek alarak daha kalıcı ve etkin çözümler alabilirsiniz. Heka mobilya olarak, siz değerli müşterilerimize mimari çözümler de sunarak daha etkili ve kalıcı mobilya düzeni kurmanızı sağlıyoruz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.