Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Hangi Renk Koltuk Takımı Almalıyım? [2023 Renk Seçimi]

16-04-2021 11:55
Hangi Renk Koltuk Takımı Almalıyım? [2023 Renk Seçimi]
Hangi renk koltuk takımı almalıyım diye düşünüyorsun biliyorum. Her şey tamam ama sıra renge gelince durdun. Bir içmimar olarak müşterinin kararsızlığını anlıyorum. Müşteri renk seçerken cidden zorlanıyor ve bunda kesinlikle haklı. Çünkü renk seçimi bir kere yapılan bir şey. Mobilya bir kere alınan bir şey ve genellikle uzun yıllar kullanıyoruz aynı ürünü. O halde renk seçerken ne yapmalıyız. Salon takımı alırken hangi renk olması önemlidir. Gelin 5 adımda anlatalım.
 

Koltuk Takımı Alırken Renk Seçiminde Nelere Dikkat Etmelisin?

Koltuk takımında en önemli şey bence kumaş kalitesi ve renktir. Koltuk takımı alırken nelere dikkat etmelisin konusunu sizin için yazdım. Mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum.
 
Gelelim renk seçiminde dikkat edilmesi gereken 5 şeye.
 
1. Trendleri göz önünde bulundurun.
 
2023 moda renkleri neler hemen sıralayalım. Antrasit gri bu yıl moda ve koltuklara çok yakışıyor. Mürdüm rengi nostalji dönemini tekrar hayatımıza katıyor. Tabii ki krem renk her zaman gözde renk. Yeşil renk bu dönemin rengi ve koltuklarda harika bir tasarım ile çok güzel oluyor. Ankara Koltuk Takımı bakabilirsiniz.
 
Pırlanta Koltuk Takımına bakabilirsiniz.
 
2. Tek renk olmak zorunda değil.
 
Bir koltuk Antrasit gri ve diğeri Yeşil olabilir. 2 üçlü ve 1 tekli satılıyor bu dönemde koltuklar. Teklilerde desenli kumaş ve kırlentler için resim baskı önerebiliriz.
 
3. Bütünü düşünmeyi ihmal etmeyin.
 
Pek çoğumuz mağazanın atmosferinde koltuğu o renk ile beğenip eve geldiğinde pişmanlık yaşıyoruz. Evdeki renk ve ışık ambiyansını iyi değerlendirin. Gündüz az ışık alan bir evde siyah ve gri renkleri tavsiye etmiyorum. Ayrıca diğer mobilyalara uyum sağlaması çok önemlidir. Özellikle koltuk ayaklarının yemek odası ile uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz.
 
4. Renk seçiminde sevdiğiniz renkleri not etmeyi unutmayın.
 
Sevdiğiniz renkler sizin için her zaman geçerlidir. O halde sevdiğiniz renkleri koltuklarınızda uygulayabilirsiniz. İçmimar ve program desteği ile evinize gelmeden ürünlerinizi seçtiğiniz renk ile görebilirsiniz.
 
5. Duvar renklerinizi göz önünde bulundurun.
 
Renk seçiminde en önemli etkiye sahip bir diğer durum ise duvar rengidir. Sarı bir duvar ile sarı bir koltuk pek güzel olmayacaktır. Çünkü koltuk rengin içinde kaybolacaktır. Eğer duvarınızı yakın bir tarihte boyatmayacaksanız bu önemli bir durumdur. Koltuk ile duvar zıt veya nötr olmalıdır. Uyumlu renkler duvarda kaybolacaktır.
 
Hangi renk koltuk takımı almalıyım diyorsanız öncelikle internet sitemizdeki modellere bakmanızı tavsiye ediyorum.
 
Koltuk takımları kategorimizi hemen ziyaret edebilirsiniz. En güzel renk kombinlerini iç mimarlarımız sizin için oluşturuyor. Bu araştırma size çok fazla fikir katacaktır.
 
Ayrıca her zaman canlı görüşme yapabilir ve mağazalarımızı evinizin konforunda gezdirebiliriz. İç mimarlarımıza ulaşabilir ve sorularınızı sorabilirsiniz.
 
Renk seçimlerini bu tarz kartelalar aracılığı ile yaparız. Ama bu seçimlerde iki koltuğun birbirine uyumuna dikkat etmemiz gerekir. İşte içmimarlarımız burada yardıma koşar ve bilgisayar ortamında koltuklarınıza renk giydirir. Bu sayede renkleri anında görmüş olursunuz. 
 
 
 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.