Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Bütçe Dostu Dekorasyon Fikirleri

16-04-2021 11:00
Bütçe Dostu Dekorasyon Fikirleri
Eğer Bütçeniz Yok ve evinizde KÜÇÜK AMA FARKINDALIK YARATACAK DEĞİŞİKLİKLER yapmak İSTİYORSANIZ, bu 3 fikir çok dikkatinizi çekecektir. 
 
Hepimiz zaman zaman yaşadığımız mekanlardan sıkılırız ve değişimler isteriz. Ama zamanın getirmiş olduğu şartlar ve bütçesel kısıtlamalar istediğimiz değişikliklerin hemen oluşmasına izin vermez. Sizde şuan bulunduğunuz ortamın tekdüzeliğinden sıkıldıysanız ve bütçenizi de çok zorlamadan birkaç değişikliğin size iyi geleceğini düşünüyorsanız bu 3 dekorasyon fikri isteklerinizi uygulamada size yardımcı olacaktır.
 

1)Renk Renk ve Desen Desen Dekoratif Yastıklar;

Eğer mobilyalarınız tek renk ve açık tonlardaki kumaşlardan oluşuyorsa, elinizde bulunan artık kumaşlardan yada size en yakın mefruşatçınızda arta kalan kumaşlarla çok renkli dekoratif yastıklar yapabilirsiniz. Renk renk, desen desen olan bu yastıklar açık tonlardaki koltuklarınızı çok daha canlı, çok daha farklı kılacaktır.
 

2)Sıradan Aydınlatmalara Farklı Bir Dokunuş Olan Bölgesel Aydınlatmalar;

Aydınlatma her ne kadar göz ardı edilse de, aslında ev dekorasyonunda atmosfere en çok etki eden bir tasarım elemanıdır. Normalde, çoğu ev dekorasyonunda tavanda avize ve sarkıt olarak tercih edilen aydınlatma elemanlarıdır, fakat bunlara nazaran oturma gruplarının kenarlarına dahil edilmiş lambaderler ya da sehpa üzerlerinde değerlendirilen abajurlar mekana daha akustik bir hava katacaktırlar. Sarı olarak tercih edilen mekan içerisindeki bölgesel olarak dağıtılmış küçük spotlarda bu tür aydınlatma çeşidine destek olacak bir fikirdir. Bu tür aydınlatmalar iç mekanınızda küçük ama etkili değişimlere imza atacaktır. 
 

3)Simetrik ve Asimetrik Kullanılmış Aynalar;

Aynalar iç mekanda çok sık kullanılan bir diğer tasarım öğesidir. Dekoratif amaçlı kullanılmış parçalı aynaların simetrik veya asimetrik şekilde duvarda dizilimi mekana hem başka bir hava katacaktır, hem de mekanın daha geniş algılanmasına katkı sağlayacaktır. 
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.