Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Bone 3lü Tasarım

16-04-2021 11:25
Bone 3lü Tasarım
Evinizin modern görünmesi için mobilya ve aksesuar seçimlerinde uçuk fiyatlara ya da özel tasarımlara yönelmenize gerek yoktur. Modern tarzın ne olduğunu anlayarak seçim yapmanız, mobilya ve aksesuarları seçerken ise onları nasıl uyumlu hale getireceğinizi bilmeniz evinizi mutlu bir alana dönüştürmek için yeterli olacaktır. Sizlerin bu konuda daha kolay ilerleyebilmesi için birkaç fikrimi ürünlerimiz üzerinden örneklendirerek sizlerle paylaşacağım. 
 
Oturma alanınızda kullanacağınız koltukların, rahat ve ergonomik bir oturuma sahip olması önceliklerinizden olmalıdır. Bone Koltuk Takımı üretiminde kullanılan sünger 32 DNS ve CNC kesim soft süngerdir. Bu sünger türü konforunuz için oldukça idealdir. Koltuk takımında silinebilir özellikte kadife ve nubuk kumaş seçenekleri vardır. Chester modellerin kapitoneleri, kadife kumaşta daha fazla ön plana çıktığı için silinebilir özellikte olan ipeksi kadife kumaş kartelasından seçim yapmanızı tavsiye ederim. Renkleri ise toprak tonlarında veya sıcak renklerden seçmeniz, alanınızı dekorasyon anlamında tamamlamanıza yardımcı olacaktır. Tasarımında kullanılan ahşap klapalarla, Yemek odasında kullanılan dekoratif aynalara form olarak gönderme yapılarak bütünlük sağlanmıştır. Ayrıca yemek masası alışılmışın dışında bir strüktür ile sergilenerek oldukça farklılaştırılmıştır. Kullanılan pirinç malzeme, tasarımı vurgulayan ayak ve kulp detaylarında öncülük ederek, zarifliğin bütüne yayılmasına olanak sağlamıştır. Bu bütünlüğü hissedebilmek için alanınızda pirinç kaplamalı aksesuar ve parlak renkli siyah objeler, kırmızı veya yeşil renkteki dekoratif ürünler kullanabilirsiniz.
 
Unutmayınız ki tasarım sizlerin ihtiyaçlarına karşılık veremediği sürece bir anlam ifade etmez. Bone yatak odası seçmenizdeki en önemli unsurlardan biri de tasarımının yanında fonksiyonel tavrı olmalıdır. Kendinden bazalı olan karyola sistemi ve geniş iç hacimli dolabı sayesinde alanınızı kullanışlı hale getirecektir. Komodinler üzerinde kullanacağınız abajur veya benzeri objeler füme rengi ve mat olabilir. Bu sayede tasarım içerisinde ön plana çıkmayan ve tasarımla bütünleşen bir görüntü elde edebilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.