Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

BİR DÜĞÜN PAKETİNDE NE ARADIĞINI BİLMEK GİBİSİ YOK!

14-02-2023 14:32
BİR DÜĞÜN PAKETİNDE NE ARADIĞINI BİLMEK GİBİSİ YOK!

Evlenip yeni bir yuva kurmanın ilk adımı tabi ki de o evin yapı taşını oluşturan eşyalardır. Düğün paketleri, evlenecek çiftler için oldukça uygun fırsatlar barındırır.  Düğün paketlerinin içeriği ikiye ayrılmaktadır. Her şey dahil düğün paketleri ve mobilya düğün paketleri. Her şey dahil düğün paketlerinin içeriği yatak odası, yemek odası, koltuk takımı ve beyaz eşyalardan oluşmaktadır. Mobilyalı düğün paketlerinde ise yatak odası, yemek odası ve koltuk takımdır. Tek tek satılan ürünler hem daha pahalı olmasına hem de uyumsuzlukların meydana gelmesine sebep olabilir. Fakat düğün paketi şeklinde bu ürünlerin satılması daha ekonomik ve uyumlu olmasına neden olmaktadır. Ürünlerin sizin için derlenip bir araya getirilmesi hayat kurtarıcıdır. Hangi ürün neyle nasıl uyumlu olur diye düşünmek yok!  Gelin birlikte bir düğün paketinde dikkat edilmesi gereken şeyleri neler olduğuna bakalım.


FİYAT: Evlenecek olan çiftlerin en dikkat ettiği hususlardan ilki düğün paketlerinin fiyatıdır. Evlenme döneminde yapılan masrafların minimumda olması onlar için oldukça önemlidir. Tarzlarını yansıtan paketi bulduktan sonra bütçelerine de uygun paketin olmasına önem gösterilir.

TARZ: Binlerce modelde, renkte koltuk imkanı bulunmaktadır. Kendinize en yakın hissettiğiniz, kendi tarzınızı en yansıtan modeli seçmeniz gerekmektedir. Evinizin büyüklüğü, renklerin enerjisi eşya seçiminde önemli bir kriter olmalıdır.

KONFOR: Her şey sadece tarz ve fiyattan ibaret değildir. Bunun yanında evinizde geçireceğiniz saatlerde rahatça oturup zaman geçirebileceğiniz, bir şeyler izlerken rahat edeceğiniz mobilyalara ihtiyacınız vardır.


HekaHome Kurtoğlu Mobilya olarak sizin için bu üç maddenin olduğu bu bir düğün paketi hazırladık. "Alyans Düğün Paketi" fiyatı, tarzı ve konforuyla Hekahome 'un gözde düğün paketi.



IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.