Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Azerbaycan'a Mobilya Göndermek

09-08-2022 14:42
Azerbaycan'a Mobilya Göndermek

Yurtdışı Hekahome Kurtoğlu Azerbaycan mobilya taşımacılık gönderimlerinde, müşterilerimiz tarafından en fazla gelen sorulardan biri; Hangi ülkelere gönderim yapabiliyorsunuz sorusudur. Firmamız genel olarak tüm Avrupa ülkelerine yurtdışı Hekahome Kurtoğlu mobilya gönderimleri mevcuttur. Bu gönderimlerimizde gümrük masrafları, teslimatlarımız konusunda, ürünlerin giderken kesilen faturalar, mobilya gönderimlerinde olan kişiye özel faturalar ya da sizden özel isteklerimiz bulunmamaktadır. Firmamız tüm prosedürleri sizlerin adına yapmaktadır. İstediğiniz tüm yurtdışı mobilya gönderimlerindeki ürünleri kapınıza kadar ulaştırmaktayız.

Azerbaycan'a Mobilya Gönderimi

Azerbaycan'da yaşayan ve Hekahome Kurtoğlu Mobilya'dan alışveriş yapmak isteyen müşterilerimize mobilyalarımızı ayaklarına kadar getiriyoruz. Siz sadece ürünü beğenin ve siparişini verin. Gerisi Hekahome Kurtoğlu Mobilya'da. Azerbaycan'da istediğiniz şehire mobilyalarımızı gönderiyor, mesafeleri ortadan kaldırıyoruz. Müşterilerimizin memnuniyeti ve mutluluğu adına tüm zorlukları ve engelleri ortadan kaldırıyor, hangi ülke ve şehirde yaşıyorsanız o bölgeye gönderim sağlıyoruz.

Azerbaycan'da yaşıyorsanız Hekahome Kurtoğlu Mobilya'dan beğendiğiniz mobilyayı satın almanızı sağlıyoruz. Yılın her günü,dilediğiniz zaman, dilediğiniz ülke ve şehrine satın aldığınız mobilyanızı gönderiyoruz. Azerbaycan'nın başta,

Bakü, Gence, Şeki, Gobustan ve Khacmaz şehirleri başta olmak üzere tüm bölgelere gönderimi sağlıyoruz.

Kargo sırasında alanında tecrübeli ve işinin ustası lojistik firmaları ile %100 sigortalı olarak çalışıyoruz. Siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti ve mutluluğu için ürünlerimizi güvenli bir şekilde sizlere teslim etmek,en sağlam paketlemeyi asli görevimiz biliyoruz. Ürünü teslim aldığınızda, Azerbaycan'dan alışveriş yapma deneyimini sizlere sunuyoruz.

Detaylı Bilgi:

Yurtdışı gönderimlerde kargo bedeli alıcıya aittir.

Azerbaycan için kargo ücretleri ürün ve ölçüsüne göre değişmektedir.

Kargo bedelleri ve gerekli bilgi için;

+90 312 319 66 71 numaralı telefonumuz arayabilir veyaeticaret@hekahome.comadresinden mail yoluyla bilgi alabilirsiniz.

Whatsapp Numaramız:

+90 542 689 92 89

Hekahome Kurtoğlu Mobilya istediğiniz ve arzu ettiğiniz her an yanınızda olmaktan mutluluk duyar.

Türkiye’den Azerbaycan’a Hangi Mobilyalar Gönderilebilir?

Mobilya, Düğün paketi, Yemek odası takımı, yatak odası takımı, koltuk takımı, genç odası takımı, çocuk odası, bebek odası, köşe takımı aklınıza gelebilecek her türlü mobilya ve mobilya aksesuarları gönderimi yapılmaktadır.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.