Giriş Yap
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Arabistan'a Mobilya Göndermek

02-08-2022 11:31
Arabistan'a Mobilya Göndermek

Arabistan’a Türkiye'den Mobilya Gönderme

Yurtdışına mobilya gönderimi konusunda belirli kriterler söz konusudur. Kişisel eşyalarınızın uluslararası nakliyesinde kullandığınız ev veya büro malzemeleri, mobilya, beyaz eşya vb. Elektronik ürünler, gümrük ücreti ödemeden tek seferde yurt dışına gönderilebilir. Kişi taşınabilmesi için taşınacağı ülkede ikamet iznine sahip olmalıdır. En trend, modern ve beğenilen uygun fiyatlı kaliteli mobilya modellerimizi Türkiye'de istediğiniz adrese gönderebileceğimiz gibi Arabistan'a da istediğiniz şehrine gönderebiliriz.

Arabistan da Mobilya Hangi Şehirlere Teslim Edilmekte

Mekke, Medine, Cidde, Riyad, Taif, Abha, Darhan, şehirleri başta olmak üzere tüm bölgelere gönderimi sağlıyoruz.

Türkiye’den Nasıl Mobilya Alabilirim

Hekahome | Kurtoğlu mobilya her zaman uygun fiyatlı alışveriş imkanı sunmaktadır. İstediğiniz ülke ve şehre ürünlerin gönderimini sağlıyoruz. Kargo ve lojistik ücretleri alıcıya aittir. Kargo ücretleri ürünlerin ağırlığı, boyutu ve gönderilen ülkeye göre değişiklik göstermektedir. Bu nedenle bizimle iletişim numaralarımız aracığı ile iletişime geçebilirsiniz. Bir düğün paketi için yurtdışına mobilya gönderme fiyatları ortalama 1200€ tutabiliyor.

Arabistan mobilya gönderimi hakkında daha detaylı bilgi ve Türkiye’den Arabistan’a mobilya gönderimi konu başlıkları için bize eticaret@hekahome.com mail adresinden tüm sorularınızı yönlendirebilirsiniz.

Whatsapp Numaramız: +90 542 689 92 89

Mobilyalar Kaç Günde Teslim Edilir

Siparişinizdeki ürünleri 20 gün içerisinde lojistik firmasına çift kat paketleme ile teslim ediyoruz. Yol süreci ile birlikte ürünlerin tarafınıza teslim edilmesi ise ortalama 45 gündür. Bu aşamadan sonra konusunda uzman kurumsal lojistik firmaları ürünlerinizi kapınıza kadar hızlı ve güvenli bir şekilde ulaştırmaktadır.


 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.